Academia Peter Hess® Romania
Academia Peter Hess® Romania

Relaxare cu sunete și vibrații

Sesiuni de grup și evenimente

Suntem bucuroși să vă oferim băi sonore generale și personalizate de grup și ateliere pentru grupuri de diferite dimensiuni și evenimente corporative.

Baia de sunet este o călătorie muzicală și spirituală în care, cu ajutorul sunetelor unor boluri sonore nepaleze unice, gonguri și alte instrumente vibroacustice, ne putem ridica deasupra gândurilor de zi cu zi, părăsind controlul minții și să ne reancorăm în spațiul inimii.

Sunetele și vibrațiile create de instrumentele vibroacustice pătrund adânc în sistemul nervos și în fluxul sanguin, ajungând la fiecare celulă, reducând tensiunea și stresul acumulate acolo. Baia sonoră pornește procesele de autocurățare ale corpului și trezește capacitatea de autovindecare a corpului.

Nu există două sunete la fel, deoarece întotdeauna se creează o rezonanță comună cu participanții și cu ajutorul energiilor actuale, în fiecare persoană se petrece exact de ceea ce are nevoie.

Nu sunt necesare abilități sau experiențe anterioare. Nu trebuie să faci nimic altceva, doar să te aduci pe tine însuți și să lași sunetele și vibrațiile să-ți pătrundă corpul – sufletul.

Te așteptăm cu drag, dacă dorești să te răsfăți cu noi experiențe, pace interioară și împrospătare.

Având în vedere locurile limitate, participarea este posibilă doar pe bază de înregistrare prealabilă.

Dacă dorești să te înscrii pentru o baie sonoră privată, este necesar un număr minim de 5 participanți.

Așteptăm cu drag să împărtășim cu tine sunete și vibrații frumoase!

Poți afla despre următoarele sesiuni și evenimente de grup făcând clic pe butonul de mai jos.

Masaj sonor și alte tratamente

Stresul necontrolat este principalul factor declanșator pentru dezvoltarea dezechilibrelor în organism.

Masajele sonore efectuate în mod regulat, terapiile cu bolul sonor și tratamentele vă ajută să vă remodelați răspunsurile la stres, învățând să vă relaxați, iar corpul și mintea va experimenta o relaxare profundă. În timpul Masajului Sonor Peter Hess®, respirația încetinește în scurt timp, ritmul cardiac și temperatura corpului scad, iar apoi corpul intră într-o stare plăcută de relaxare profundă și este inundat de hormoni ai fericirii. Te scufunzi din ce în ce mai adânc, mintea ta ocupată se odihnește, iar gândurile fără sfârșit, care se învârtesc, se potolesc în cele din urmă. Corpul tău se relaxează și se înmoaie, tensiunea, entuziasmul, grijile și îndoielile se dizolvă.

Înconjurat de vibrațiile armonice ale bolurilor sonore bogate vei ajunge rapid într-o stare de relaxare profundă. În această stare alterată de conștiință, poți renunța mai ușor la tiparele negative, anxietatea, frica și grijile și poți crea spațiu pentru gânduri și sentimente pozitive, precum și pentru a-ți stabili noi obiective și intenții personale. În timpul tratamentului, puterile înnăscute de auto-vindecare și energiile creative ale corpului sunt activate, astfel încât să-ți poți simți viața vibrantă și plină de lumină. Acest proces asemănător metamorfozei poate iniția transformarea la nivel mental, fizic și energetic-spiritual. Caracteristica unică a bolurilor sonore în comparație cu alte tehnici de relaxare este că ele furnizează stimulul creierului ca o senzație suplimentară, nu numai prin ureche, ci și prin piele (deci prin două canale) și apoi îl distribuie în tot corpul.

Gestionarea eficientă a stresului nu ar trebui să înceapă atunci când suferi deja de anxietate, insomnie, neliniște sau dureri de cap severe, ci atunci când simți că ai avea nevoie de puțină odihnă.

Permite-ți, pentru că meriți – sănătatea ta este averea ta!

Retreaturi în străinătate

Dacă vrei să ieși din goana cotidiană, dacă simți nevoia să te reîncarci, dacă tânjești după un pic de soare, atunci vino cu noi în Gran Canaria, la insula cu o mie de fețe.

Insulele Canare sunt numite insulele primăverii eterne dintr-un motiv! Fluctuația temperaturii este scăzută, soarele strălucește mult, oamenii sunt prietenoși, peisajele, munții și bineînțeles oceanul sunt magice!

Gran Canaria este una dintre bijuteriile arhipelagului. Cu atmosfera sa specială și clima unică, este locul perfect pentru retrageri. Deși insula nu este foarte mare, ea este totuși amintită ca un mic continent, deoarece totul poate fi găsit într-un singur loc. Munți, vulcani, coasta oceanului, deșert, vegetație luxuriantă, păduri, o varietate de plaje cu nisip sau chiar stâncoase sau cu pietriș, o mulțime de lucruri de văzut. Sate mici, ascunse, confortabile, mâncare bună, fructe proaspete.

În timpul iernii, organizăm în mod regulat retrageri aici, unde poți învăța despre relaxare și meditație cu boluri sonore sau chiar să înveți cum să le folosești într-un curs intensiv de două săptămâni. În timpul retragerilor, facem o mulțime de drumeții și ne bucurăm de vibrațiile bolurilor sonore și ale gongurilor în aer liber. Medităm la adâncul unui vulcan, facem o baie sonoră la o altitudine de 1.900 de metri și ne relaxăm la apus pe malul oceanului. Ieșim în larg pentru a observa delfinii, vizităm o fabrică de rom sau o fermă de cafea sau banane. La nevoie, în program pot fi incluse și yoga, yoga aeriel, sup yoga, pilates.

Întrebați despre retreaturile noastre în privat.