Academia Peter Hess® Romania

Peter Hess® Akadémia Románia

Hangtál képzés felsőfokon!

Merülj el a hangok és rezgések világában! Így rátalálsz a belső békédre, a nyugalomra és a harmóniára. A Peter Hess® hangmasszőr képzés a Világ egyik legnagyobb és legismertebb technikája, mely új lehetőségeket nyithat meg számodra. Várunk szeretettel képzéseinkre! Legyél Te is minősített Hangmasszőr!

Peter Hess Institut

Beköszönő

A hangtál több mint "hangszer". Ahogy megnyitod előttük elmédet, testedet és lelkedet, tanítóiddá, barátaiddá és őrangyalaiddá válnak. Megtanulhatod tőlük a csendet, az odafigyelést és az öngyógyítást. Ha ugyanolyan tisztelettel bánsz velük, mint a barátokkal, mély és őszinte kapcsolat teremtődik. Minden egyes rezgés és hang célba ér! Megérinti a testedet és a lelkedet. Gyógyszerré válik a fáradt test, a stresszes elme és a nyugtalan lélek számára, utat nyitva a megújulás felé.

A hangmasszázs egy magával ragadó módszer, ahol különböző típusú hangtálakat helyezünk a testre, ott lágyan megszólaltatva hagyjuk, hogy a rezgések mélyen átjárják a megfáradt testet. Kellemesen ellazulnak az izmok, kikapcsol az elme és a lélek felfrissül.

A Peter Hess® Hangmasszázst és az ebből fejlesztett számtalan hangmódszert nagy sikerrel alkalmazzák a világ 25 országában a wellness, az oktatás és tanácsadás, a preventív medicina, pszichoterápia, rehabilitáció, fizioterápia, pszichopedagógia, ergoterápia, manuálterápia, pszichoszomatika területén és sok más területen is.

Öröm megtapasztalni, hogy a hagyományos orvoslás napról napra nyit az alternatív lehetőségek irányába. A hangtálak terápiás hatását egyre több kutatás támasztja alá.

Ez ad értelmet és kitartást a munkánknak és ezért dolgozunk folyamatosan azon, hogy a több mint 80 szakszemináriumból álló kínálatból minél többet elhozzunk Számodra!

Peter Hessről röviden

Peter Hess® Német mérnök-fizikus, 1984-től Nepálban és Tibetben kutatta a rezgéseket, és a különböző energiamezőket (földmágnesesség, ionizációs, rádioaktivitás mérés stb). A kutatásai során sok ott élő ember segítette munkáját, akiken keresztül megismerkedett egy, az európai szokásoktól és gondolkodástól merőben eltérő világgal. Helyi szertartásokon és rituális ünnepségeken vett részt, templomokat és sámánokat látogatott. Sokat tanult a harmóniáról, a belső egyensúlyról, fontos felismeréseket tett, melyek hozzájárultak az önismereti fejlődéséhez.

Péter Hess® így írt erről: „A Nepálban megtapasztalt számos szertartás és zenei rituálé által ismét visszatértem az ősbizalom állapotába. A különleges körülmények hatására ismét kapcsolatba léphettem azzal az őstapasztalattal, amivel minden egyes ember megismerkedhet az anyaméhben. Hiszen az anyaméhben, ebben a védett térben a zajok, a hangok azok, amik végig kísérnek minket rejtett növekedésünk során. Ez központi jelentőségű: a hang ehhez az érzéshez kapcsolódik, ehhez a születés előtti tapasztalathoz.”

Peter Hess® ebben az időszakban ismerkedett meg a hangtálakkal is egy zeneprofesszor javaslatára. Megtanulta a tradicionális Nepáli hangtálterápiát, megtapasztalta a halláson és érzésen keresztül a testünkre gyakorolt csodálatos hatásukat. Ezek a tapasztalatok és felismerések inspirálták arra, hogy a hangtálak segítségével új módszert fejlesszen ki a Peter Hess® Hangmasszázst - egy új, nyugati módszert.

Peter Hess® Akadémia Románia

Figyeld a pillanatot, amikor a hangtálakból a "hét fém" táncra kéri a vizet.

Nézd ezt az örömöt, ezt a szenvedélyt, ezt az ellenállhatatlan áramlást. A víz átadja magát és minden ellenállás nélkül csak táncol, táncol és táncol.....

Most képzeld el, hogy a tested 75%-a víz. Gyere és tapasztald meg az érzést, ahogy a sejtjeid járják a táncot, amikor a rezgés átjárja a tested.

Többek között ez a hangtálterápia egyik alapvető lényege!

Galéria

Nyerj betekintés a hangok és rezgések világába a képtárunk fotói által

Szemináriumok

Hangmasszőr képzések...

Hangmasszázs – A szellem, a test és a lélek harmóniájáért…

A teljes képzés egymásra épülő modulokban érhető el, a végén szupervíziós szemináriummal.

Garantált minőség

Professzionális hangtálak

Válaszd ki a lelked számára legkedvesebb hangtálakat és kiegészítőket, hogy elkezd az utazásod a hangok és rezgések világában.