Academia Peter Hess® Romania
Academia Peter Hess® Romania

Masaj sonor cu scop de practică (MSP)

Formare masaj sonor

Îndeplinirea masajelor sonore cu scop de practică (MSP) este o condiție pentru obținerea calificării tale de Practicant Masaj Sonor Peter Hess®.

“Din practică – pentru practică!”
Peter Hess®

Acest motto este caracteristic întregii istorii de dezvoltare a Masajului Sonor Peter Hess®. Masajul sonor, dezvoltat din 1984, se bazează în mod constant pe experiență practică și feedback. Pentru ca tu să câștigi experiența necesară și să devii un practicant cu drepturi depline de Masaj Sonor Peter Hess® („MSPH”) trebuie să efectuezi minim 20 de masaje sonore de practică. Acest lucru este necesar pentru a dobândi suficientă încredere, pentru a învăța să te conectezi cu tine și cu ceilalți oameni, precum și pentru a-ți rafina simțurile, care, cu ajutorul vibrațiilor, te vor modela într-un Practicant Masaj Sonor Peter Hess® profesionist.

Poți efectua aceste masaje sonore de practică într-un mediu sigur familial pentru membrii familiei sau prietenii tăi.  La seminarul de Masaj Sonor II., vom discuta ce fișă de date (Jurnal de practică) ar trebui să utilizezi pentru a-ți sumariza experiențele. Trebuie să trimiți aceste Jurnale de practică la Academia Peter Hess® din România cu cel puțin 14 zile înainte de seminarul de superviza

Obiectivele masajelor sonore cu scop de practică

  • Să poți exersa oferirea unui masaj sonor de bază într-un mediu sigur.
  • Să fii capabil să poți încorpora elementele complementare prezentate la seminarii în Masajul Sonor de Bază.
  • Să ai experiențe proprii de lucru în legătură cu diferiți clienți. (conștientizarea diferențelor corpului uman, nevoilor unice, sentimentelor, modificărilor ale stării fizice și mentale etc.)
  • Poți acumula experiențe valoroase din feedback-ul sincer, care pot servi drept bază pentru întâlnirile tale cu o mare varietate de clienți.

 

Te rugăm să nu uiți să depui dovada celor douăzeci de masaje sonore de practică la Academia Peter Hess® România cu cel puțin 14 zile înainte de începerea seminarului final!