Academia Peter Hess® Romania
Academia Peter Hess® Romania

Seminar MasterClass

Formare masaj sonor

Masaj sonor personalizat ușor, profesional și în siguranță

Ti-ar plăcea să oferi un masaj sonor perfect și versatil, cu care să îți poți însoți clienții la nivel profesional, într-o maniera de susținere, într-un spațiu sigur?

Devii un Maseur Sonor Certificat Peter Hess®! (Seminar MasterClass)

Dacă dorești să obții un certificat de nivel superior de la „European Association for Sound-Massage-Therapy e.V.”, atunci după seminarul final de supervizare, la min. 6 luni, participă la acest seminar. 

Asociația Internațională de Terapie prin Masaj Sonor (International Association of Sound Massage Therapy eV (FV), este membru al organizației-umbrelă  a Conultanților și Profesioniștilor Independenți de Dezvoltare a Sănătății (FG) (Organization for independent consulting and health promoting professions = Free Health Professions/FG). Această calitate de membru permite ca formarea extinsă a lui Peter Hess® în masajul sonor să fie legată de principiile de bază etice și de calitate precum și de reglementările profesionale ale FG. Așa diferențiem calitatea formării noastre față de alți furnizori de masaj sonor de pe piață.

În acest scop, am extins formarea de masaj sonor Peter Hess® cu seminarul „Masaj sonor personalizat ușor, profesional și în siguranță” . Aceste ore suplimentare, împreună cu siglele FV și FG, apar pe certificatul „Practicant Autorizat de masaj sonor Peter Hess®” al asociației profesionale, rezultând astfel într-un certificat de înaltă calitate.

După masajul sonor de bază, am introdus multe elemente noi care pot fi folosite pentru a realiza un Masaj Sonor Peter Hess® unic, personalizat. Pentru a putea desfășura o muncă responsabilă, direcționată și în siguranță, este esențial să știm de ce și cum anumite elemente sunt introduse sau omise în mod deliberat. 

După formarea de bază, de multe ori avem tendința de a folosi aceleași elemente și tehnici sonore și de a rămâne blocați în rutina de a oferi un masaj sonor. Experiența arată că chiar și practicienii cu o exeriență de lungă durată folosesc adesea doar elemente limitate pentru a modifica masajul sonor fundamental. Se stabilește un fel de mod „robot”, dar planificarea profesională, sigură și creativă a unui bun masaj sonor pune bazele unei susțineri individuale excelente.

Acest seminar este pentru cei care doresc să-și crească încrederea de sine în construcția și executarea masajului sonor și care doresc să-și ridice cunoștințele la un nivel profesional. De asemenea, așteptăm toți practicienii cu experiență care doresc să actualizeze și să adauge culoare serviciilor lor de masaj sonor.

La ce te poți aștepta

Acest weekend îți oferă spațiu pentru gândire și exersare, care completează și îmbogățește eficient formarea de bază în masajului sonor. În cursul acestui weekend, printre altele, exersăm suportul personalizat și sigur pentru clienți. Îți vom prezenta cum masajul sonor de bază poate fi combinat în mod conștient și optim cu elementele sonore suplimentare însușite pentru a putea satisface nevoile unice ale clienților tale într-o manieră orientată spre soluții și resurse.

Vei avea ocazia să răspunzi la întrebarile tale apărute încă de la formarea de bază, precum și să ai parte de o relaxare plăcută.

Această pregătire și calificare a fost certificată de Universitatea de Științe Aplicate Steinbeis din Berlin.

Acest seminar respectă îndrumările și cerințele etice înalte ale organizației-umbrelă „Freie Gesundheitsberufe” (FG) (Profesii Sanitare libere), iar la finalizare veți avea dreptul să dețineți titlul „Practicant Certificat de Masaj Sonor Peter Hess® (ca și domeniu de activitate profesională).

Calitatea înaltă a pregătirii se reflectă și în faptul că, în calitate de maseur sonor certificat Peter Hess®, poți obține și un certificat universitar de la Centrul de Excelență Academică din campusul de sănătate al Universității „Sf. Elisabeta”.

Trebuie să parcurgi acest curs de formare și dacă dorești să oferi Masaj Sonor în Scop Educațional (OCH).

Prezentare generală

 • Costuri: 1700 RON, (340 EUR) de persoană, care include participarea la seminar, suportul de curs și certificatul, dar nu include cheltuielile legate de călătorie/transfer, cazare și masă (care se organizează individual).
 • Calificare prealabilă: Formarea completă de bază în masaj sonor (modulul I-IV + seminar final cu supervizare)
 • Alte condiții de aplicare: Nu mai devreme de șase luni de la finalizarea Seminarului Final.
 • Durata cursului: 2×8 ore, 16 ore în total
 • Durata seminarului: Vineri după-masă 13:00 – 18:00, sâmbătă 9:00 – 18:00, duminică 9:00 – 13:00.
 • Număr de participanți: minim 6 persoane, maxim 12 persoane
 • Formator: Nicole Herkert
 • Limba seminarului: în funcție de grup: română, maghiară sau engleză.

Conţinut

 • Aprofundarea suportului individual și sigur oferit clienților.
 • Realizarea sigură și profesională a elementelor sonore individuale.
 • Selecția țintită a elementelor sonore în funcție de nevoile individuale ale clientului.
 • Integrarea rezonabilă a elementelor sonore selectate în masajul sonor unic.
 • O reprezentare logică și de înțeles a modului și al scopului inserării sau omiterii în mod intenționat ale diferitelor elemente sonore.