Academia Peter Hess® Romania
Academia Peter Hess® Romania

Asociația Internațională a Terapiilor prin Masaj Sonor

Asociația Internațională a Terapiilor prin Masaj Sonor

– comunitatea noastră sonoră de talie mondială

Academia Peter Hess® din România este, de asemenea, un partener apropiat al Asociației Internaționale a Terapiilor prin Masaj Sonor! Prin acest lucru ne menținem în legătură continuă cu comunitatea de talie mondială a Masajului Sonor Peter Hess® și a persoanelor care practică Metodele Sonore Peter Hess®.

International Association of Sound Massage Therapy

Expertiză - Networking - Mentorat
aceștia sunt cei trei piloni de bază ai asociației!

Cu toții suntem pionierii uimitoarei Munci Sonore Peter Hess®. Toată munca valoroasă pe care o facem cu toții este colectată, prelucrată profesional și pusă la dispoziție publicului larg sub egida asociației. În acest fel, nu numai că învățăm unii de la alții și unii cu alții, dar împreună facem Masajul Sonor și Metodele Sonore cunoscute la nivel mondial, astfel încât tot mai mulți oameni să poată beneficia de efectele pozitive ale acestora.

Printre altele, asociația organizează proiecte, supraveghează cercetări, garantează asigurarea calității, contribuind astfel la dezvoltarea dinamică și la îmbunătățirea continuă a Muncilor Sonore Peter Hess®. Asociația încurajează, de asemenea, formatorii și experții din alte domenii să încorporeze noile impulsuri în munca lor și să promoveze colaborarea viguroasă între toți practicanții din întreaga lume.

Împreună transmitem sunetele în lumea mare, astfel încât cât mai mulți oameni să poată experimenta efectul lor benefic!

Deveniți un profesionist cu noi!

Dacă te alături și Tu, poți accesa know-how-ul vast al asociației în limba engleză și germană, care te ajută în munca sonoră profesională. Mai jos sunt câteva dintre opțiuni:

  • Sunt multe de știut despre practica și fundalul muncii profesionale sonore
  • Poți accesa informații și materiale de lucru (prelegeri, comunicate de presă, broșuri, fluturași, afișe etc.) (în limba engleză și germană)
  • Mentorat în probleme individuale
  • Realizare de rețele și împărtășirea experiențelor practice cu Comunitatea sonoră din întreaga lume
  • Participare exclusivă sau cu reducere la evenimente precum Congresul Sonor, Serile Sonore, ateliere online, … (parțial în limba engleză)
  • Oportunitate de participare activă în asociație, de ex. prin împărtășirea experiențelor, inițierea de proiecte sau participarea la acestea…

Fii o parte activă a comunității noastre!

Aplicația presupune să finalizezi cel puțin primul modul de Masaj Sonor Peter Hess® sau alt stagiu de formare de Metodă Sonoră Peter Hess®.

Cu o contribuție anuală de doar 49 de euro, poți avea acces la toate privilegiile și poți face parte din Comunitatea noastră sonoră din întreaga lume!

Cum poți deveni membru?

Accesează linkul de mai jos și completează informațiile necesare pentru aplicație.

Află mai multe despre Asociația Internațională a Terapiilor prin Masaj Sonor și toate activitățile acesteia sau răsfoiește centrul nostru extins de informații, plin de videoclipuri, articole de specialitate și multe altele: www.fachverband-klang.de